събота, 3 ноември 2012 г.

Скъпи Приятели...


Скъпи Приятели,
първоначално  нашия замисъл беше да създадем блог, който да бъде изцяло посветен на  дейността на Туристическа агенция "Астеа Тур". За целта в него предвиждахме да пишем само ние служителите, като идеята беше  да ви информираме относно не само  новите ни програми, но и за всички новини и новости свързани с туристическия пазар.

В процес на работата по реализацията на този наш проект се случиха доста неща, които наложиха да внесем някои промени. Клиентите, които избираха да пътуват с Астеа Тур  за наша радост постепенно се увеличаваха и след завръщането си започнаха да  изпращат множество емайли, свързани с  техните пътувания -  мнения, пътеписи и доста снимков материал. Особенно много сме  благодарни на всички от Вас, които чрез своите писма успяха да ни направят съпричастни към всички интересни случки и преживявания свързани с пътуванията Ви.

Докато четяхме искренно се радвахме за сбъдването на мечтите на някои от Вас, смеехме се с просълзени очи на веселите истории на други от вас, и  изпитвахме същите невероятни чуства, които изптвахте и Вие...така все  едно главните герои бяхме ние, а не Вие.

Именно поради тази причина, решихме, че можем да Ви бъдем много по-полезни, като публикуваме впечатленията и мненията на клиенти, които вече са пътували поне веднъж с нас. Лично от тяхните материали ще можете да се запознаете и да научите и за най-малките подробности и да намерите отговори на почти на всички Ваши въпроси....

И така скъпи Приятели, ние решихме този блог да бъде посветен изцяло на Вас, като само Вие пишете тук, а ние публикуваме материалите така, както  ни ги изпратите /само след изричното Ви съгласие/. Дори и да има някоя неволно допусната правописна грешка :), обещаваме че ние няма да я поправяме, тук вие сте и читателите и писателите.

На добър час и попътен вятър на блога.0 коментара:

Публикуване на коментар