четвъртък, 2 ноември 2017 г.

Отзиви


Роси , благодаря Ви от сърце за поредното приятно изживяване -Барселона, Скандинавия и  Израел.Много сме доволни и при първа възможност ще пътуваме отново с Вас.Чакам оферта за Лондон с полет от Варна.Бъдете живи и здрави и все така коректни.
Т. Кирчева


Здравейте,
Само искаме да Ви благодарим за съвета - отидохме на почивка в Сицилия по ваше предложение от 27.05.2017 до 03.06.2017. Комплексът е на брега на морето, страхотен е. Нямам думи да опиша чистотата, тишината, храната, любезността на персонала. Един друг свят. А и времето беше прекрасно. Препоръчвайте този рай - Еден Вилидж Сикания - няма никой да сбърка и други ще бъдат очаровани.
Поздрави
Цветанка Атанасова
Петър Воденичаров


Здравейте Роси,
завърнах се благополучно. Изключително доволна и обогатена. Прекрасна организация добро часово планиране има време за всичко хотелите са добре позиционирани лесно достъпни след свободното време можеш сам лесно да се ориентираш. Екскурзовода беше  превъзходен ерудиран знаещ успя да ни сложи своите очила през които да видим и усетим духа на Испания/Михаил/. Пътуването бе съпроводено с игрални исторически филми много музика и стихове.Групата беше организирана и точна даже преизпълнихме програмата. За мен руския не е проблем и се чуствах превъзходно. С ръка на сърцето си заслужава да я предлагате и рекламирате .За мен бе удоволствие да бъдете до мен и да пътувам с ВАС. Единствения лош миг е летище то в Париж изклучително мръсно тясно неподредено неорганизирано разхвърляно. Бавно обслужване. На връщане макар че имах един час кацам и излитам от един и същи терминал тичайки през цялото време едвам сварих. Независимо че излитането закъсня с 20 минути имаше хора които не успяха.
С поздрави ВЯРА


Уважаема госпожо Йорданова,
Професионализмът и коректността Ви ме направиха фен на Вашата фирма. Благодаря, пак ще пътувам с Ваша помощ. Супер сте!
Нина Райчева


Миналата година прекарах лятната си ваканция в Бали със съпругът ми и нашите три деца. Бих желала да кажа, че това не ние първата почивка организирана от туристическа агенция ''Астеа Тур''. От дълго време ползваме услугите им, тъй като те предлагат много добро обслужване и притежават страхотен професионализъм. Екипът на ''Астеа Тур'' винаги се стреми да ни предложи най-атрактивните и екзотични туристически дестинации в цял свят на възможно най-ниските и приемливи цени, за да можем да изживеем една пълноценна и заслужена почивка, изпълнена с положителни емоции.
Благодаря Ви!
Ирина


Благодарим за чудесната почивка!!!
С пожелания за здраве и успехи,
сем. Лукови


Здравейте,
Сякаш имахме уговорка като се върнем да Ви драсна няколко реда относно екскурзията до Португалия.
Нямаше проблеми, всичко мина на ниво, имаше още 4 българи но не с Астеа Тур, а с някаква друга агенция също от Варна, но тяхната програма продължи още един ден с връщане в Лисабон и полет от там.Но мисля, че този вариант с полет от Порто е по- добър.
Надявам се да се видим скоро
Поздрави М. ДончевЗдравей, Роси!
Честита Нова 2013 година! Пожелания за здраве, професионални успехи, много радост и късмет през всичките 365 дни на 2013! Благодаря за прекрасната организация на нашето пътуване в далечна Азия. Всичко беше точно така както го искахме и затова сме много доволни от екскурзията, която осъществихме благодарение на твоята професионална компетентност и тъй като сме пътешественици по душа, тази година смятаме.....
Д-р М. Радева

0 коментара:

Публикуване на коментар