понеделник, 30 септември 2013 г.

Queen Elizabeth от флотилията на Cunard


Скъпи приятели,
преди малко повече от час суперлуксозният лайнер Queen Elizabeth от флотилията на Cunard отплава от пристнището в Одеса  и се очаква да акостира   в района на  Несебър утре в 9.00ч. Поради огромните си размери  круизния кораб ще остане на рейд в морето, а желаещите пътници ще бъдат извозвани до брега с катери.  След краткия си престой лайнера ще се отправи към Истанбул.

Queen Elizabeth, наречен още „плаващ град за богаташи“ е известен с блясъка и лукса, който осигурява и на най-взискателните клиенти. Круизния кораб  е еблематичен със своите елегантни партита,  в стил  „30-те години на миналия век“, които предават особено  и неповторимо изживяване на своите пасажери. На територията на туристическия лайнер има 11бара, 4ресторанта, киносалони, казина, театри и библиотеки.

За комфорта и удобствата на 2007-те пасажери се грижи специално обучен и селектиран екипаж от 1008 човека.

Най-новия и най-луксозния кораб на компанията Кунард е кръстен лично от кралица Елизабет Втора преди 3г. Това е втората му визита в Стария град и силно се надяваме, че утре времето ще бъде благосклонно към нас  и ще ни позволи да се качим на борда на суперлуксозната красавица за да се потопим в  лукса и разкоша на един съвсем различен свят.

Очаквайте снимки.

2 коментара:

  1. Скъпи Приятели,
    за съжаление трябва да ви съобщим, че неблагоприятните метеорологични условия не ни позволиха да се качим на борда на Queen Elizabeth. Изключително силния вятър и високите вълни бяха определящи за транзитното преминаване на луксозния лайнер покрай бреговете на Несебър. Въпреки голямото ни разочарование в стремежа си да Ви направим очевидци на това изключително преживяване ние разбираме и напълно подкрепяме решението на капитана на кораба, поради мерки за безопастност да продължи директно за следващата си спирка в Истанбул.

    ОтговорИзтриване