четвъртък, 6 март 2014 г.

Costa Cruises открива "Фестивал на средиземноморска кухня"

От април от 11 до 25 май 2014 г., Коста neoRiviera ще се предлагат 12-дневни средиземноморски круизи със специална програма, посветена на вкусовите усещания: семинари, храни и дегустация на вина, менюта и екскурзии на сушата, предназначени да се насладите на средиземноморските кулинарни традиции.

Ще се проведат  хранителни и винени семинари и дегустация на маслиново масло от пет италиански региона, приготвени от местни продукти, както и вина и сладкиши, типични за крайбрежните зони.

В Салерно, например, ще се поведе  практическа демонстрация на традиционния метод на подготовка на фузили.

Фестивалът на средиземноморска кухня дава на гостите възможността да се насладят на вкусна храна и дегустация на вина, вечери в типични местни ресторанти, екскурзии за малки групи от не повече от 25 души, специално разработени в съответствие с новата “slow cruising”" Коста философия.

The Costa neoCollection съчетава голямо внимание към детайла на борда с откриването на културното наследство и живописна природа на брега. На кораба всичко е предназначено да позволи на всеки гост да се наслади на круиз със свое собствено темпо, с по-гъвкаво работно време за хранене в ресторанта, "по-леки" забавления и оригинални услуги, вечеря под звездите или помощ при избора на най-подходящите екскурзии на сушата.

Маршрутът:

Savona
Toulon
Barcelona
Porto Empedocle
La Valletta
Salerno (Italy)
Livorno
Savona

0 коментара:

Публикуване на коментар