сряда, 17 февруари 2016 г.

СПЕЦИАЛНА ЦЕНОВА ОФЕРТА ОТ 111 лв. ЗА ЕКСКУРЗИЯТА ДО ЕГЕЙСКА ТУРЦИЯ

ПРОМОЦИЯ!!! ЕГЕЙСКА ТУРЦИЯ С ТРЪГВАНЕ ОТ ВАРНА И БУРГАС

ЕКСКУРЗИЯ ДО ТРОЯ - БЕРГАМА - КУШАДЪСЪ - ЕФЕС - ПАМУККАЛЕ - ИЗМИР 

ТОВА Е СПЕЦИАЛНА ЦЕНОВА ОФЕРТА!

Маршрут: Варна - Бургас - Троя – Бергама – Кушадасъ - Ефес – Памуккале – Измир - Бургас - Варна

Дати: 03.03.2016, 10.03.2016, 17.03.2016, 24.03.2016

4 дни / 3 нощувки, транспорт: автобус, цена: от 111 лв.

ПРОГРАМА: 

1-ви ден:

Отпътуване в 22.00 ч. от Варна, ул. "Антим I"; oтпътуване в 00.30 ч. от Бургас, ул. „Булаир” срещу х-л „Булаир”. Преминаване през ГКПП М.Търново - Дерекьой. Пътуване през Р. Турция – почивка по пътя. Преминаване с ферибот през протока Дарданели. По пътя - свободно време за разглеждане на древния град Троя (вход 20 т.л.) - сцена на троянската война. Отпътуване и пристигане в Бергама /Пергамон/ – един от най-забележителните градове на античния свят – свободно време за самостоятелно разглеждане на Червената базилика (вход 5 т.л.), на градския музей (вход 5 т.л.), на Акропола (вход 20 т.л., ползване на лифт 12 т.л.) или Асклепиона (вход 20 т.л.). Възможност за посещение на фабрика за производство на сувенири и бижута от полускъпоценния камък оникс – камък на борците и упоритите. Отпътуване и пристигане в Кушадасъ. Настаняване в хотел „Ада Клас” 4* в Кушадасъ. Вечеря. Нощувка.


2-ри ден: 

Закуска. Свободно време в Кушадасъ или по желание и срещу заплащане полудневна екскурзия с местен екскурзовод на бълг. език, включени входни такси и автобусен трансфер до Ефес, храма на Артемида, дома на Дева Мария.
След обед свободно време в Кушадасъ или по желание срещу доплащане посещение на християнското селце Шириндже, което наподобява българско възрожденско село. Тук може да опитате плодово вино или домашни гозби. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка в х-л ”Ада Клас” 4* в Кушадасъ.


3-ти ден: 

Закуска. Свободно време в Кушадасъ или по желание и срещу заплащане еднодневна екскурзия до природния феномен Памуккале с включен обяд, местен екскурзовод и входна такса за варовиковите тераси и некропола в Йераполис (входната такса за извора на Клеопатра не е включена в цената). Връщане в Кушадасъ. Вечеря. Нощувка в х-л ”Ада Клас” 4* в Кушадасъ.


4-ти ден: 

Закуска. Освобождаване на хотела и отпътуване за Измир – древна Смирна – третия по големина град в Р.Турция. Разглеждане на най-известната забележителност на града – Часовниковата кула, построена в чест на султан Абдулхамид II – известен още като Червеният султан. Кратък престой за разходка по крайбрежния булевард и район Кемералтъ, прочут със своите магазини. Отпътуване за България. Почивка по пътя. Преминаване на протока Дарданели с ферибот, на ГКПП М.Търново-Дерекьой и около полунощ пристигане в Бургас, след това във Варна.


Тръгване от Бургас
Цена възрастен в двойна/тройна стая: 111.00 лв.
Цена лица до 12 г. в стая с двама възрастни: 100.00 лв.


Тръгване от Варна
Цена възрастен в двойна/тройна стая: 136.00 лв.
Цена лица до 12 г. в стая с двама възрастни: 125.00 лв.
Това е специална ценова оферта!


Цената включва:
транспорт с лицензиран автобус /климатик, DVD, CD/ по маршрута;
3 нощувки в Кушадасъ в хотел „Ада клас” 4* - http://www.adaclasshotel.com/ или подобен;
3 закуски и 3 вечери в съответния хотел;
водач от агенцията по време на пътуването;
топли напитки в автобуса – разтворимо кафе и чай.


Цената НЕ включва:
 * фериботни, пътни и гранични такси в двете посоки (задължително) – 10 лв.;
медицинска застраховка с покритие 5000 € за лица на възраст до 69.99 г. – 5лв., а за лица от 70 до 84.99 г. – 10 лв.; лица над 85 г. не се застраховат;
 * доплащане за единична стая – 20 лв. на вечер;
  *допълнителните мероприятия;
 *ориентировъчни цени на входните такси на туристическите забележителности, определени от Турското министерство на туризма към 31.01.2016 г.: древния град Троя - 20 TRL; в Бергама: Червената базилика - 5 TRL, градския музей - 5 TRL, Акропола - 25 TRL; лифт до Акропола - 13 TRL; Асклепиона - 20 TRL.

Допълнителни мероприятия по желание, които се осъществяват при група от минимум 20 туриста:
 * Екскурзия до Памуккале, древния град Хиераполис и извора на Клеопатра - Цената от 40 € включва: местен екскурзовод, обяд (без напитки), входни такси за варовиковите тераси и руините на древния град Хиераполис (таксата за извора на Клеопатра не е включена в цената).
 * Екскурзия до древния град Ефес, къщата на Дева Мария и Храма на Артемида - Цената от 40 € включва: автобусен трансфер, местен екскурзовод на български език, входни такси за посещаваните обекти и паркинг.
 * Екскурзия до селцето Шириндже – Цена от 5 € включва: автобусен трансфер, паркинг
***Възможни са промени в цените на допълнителните мероприятия, зависещи от агенцията партньор от турска страна! **


Допълнителна информация:

Необходими документи:
международен паспорт с дата на валидност не по-малко от 60 дни от датата на влизане в Турция; - за лицата под 18 г., пътуващи сами непридружени от родителите си или пътуващи с единия от родителите – освен международен паспорт се изисква и нотариално заверена декларация за съгласие /съответно от единия или двамата родители/, че са съгласни детето им да пътува в чужбина - оригинал и копие и акт за раждане – копие. Оригиналната декларация за родителското разрешение, копието от нея и копието на акта за раждане на детето следва да се носят по време на пътуването.

Записване и начин на плащане:
внасяне на 30 % от цената депозит при записване и сключване на договор за организирано туристическо пътуване, като пълния комплект документи за пътуването се предоставя след цялостното заплащане на услугите; доплащането се извършва до 7 дни преди датата на отпътуване;

Минимален брой туристи за осъществяване на пътуването - 45 пълноплащащи туристи; *
Срок за уведомление за неосъществяване на пътуването поради несъбран минимален брой туристи - 7 дни преди датата на тръгване;

При минимум 6 туриста има възможност за трансфер срещу доплащане спрямо базовата цена от Бургас за тръгване от Карнобат – 15 лв.; Обзор – 15 лв.; от Св. Влас, Сл.бряг, Несебър, Равда, Ахелой – 10 лв.; от Поморие, Сарафово – 5 лв.;

Турция: няма визови и санитарни изисквания; забранено е пушенето на закрити обществени места – глоба 70 TRL; * парична единица - турска лира, деляща се на 100 куруша; * Валутен курс 1 TRL ≈ 0,60 лв.; * НЯМА часова разлика

0 коментара:

Публикуване на коментар