понеделник, 17 август 2015 г.

Из красотите на столицата

За много българи София се асоциира най-вече с „Националният дворец на културата” и Витоша, но в столицата могат да се видят още много красиви и интересни места. Освен сгради с впечатляваща архитектура в големия град може да видите места като „Народното събрание”, „Борисовата градина”, „Панчаревското езеро” и много други.
Ако сте любители на забавленията и нощния живот то София е най-добрият град за това. Стотици, та дори хиляди заведения работят денонощно за това да ви предложат приятни емоции и веселие. Нощно време може да се насладите на стотици хиляди мигащи светлини идващи от прозорците на блоковете, ресторантите, неоновите реклами и хотелите.
Всеки, който иска да разгледа столицата може да разгледа актуалния списък с наеми в София по интернет и да избере между частни домове или хотелско обслужване. Престоят ви в най-големия български град със сигурност ще бъде запомнен с полъха от Витоша, Стара планина, Люлин планина и нежната прегръдка на нощта.
Обикновено хората казват, че шумът ги смущава но повярвайте няма по-голяма тръпка от това да слушаш музиката на големия град. Става дума за онази музика идваща от милионите автомобили, трамваите, тълпите, препълнените кръчми, кината и театрите. Всичко това е част от чара на столицата и трябва да бъде изпитано и от вас.
Освен българското население в София живеят и голям брой чужди граждани. Много от тях взимат квартири и остават за дълго време у нас. Те споделят, че харесват столичния живот тук и хилядите възможности за добро прекарване на времето. Цените на наемите в града са поносими и това е причината за немалкия брой гости от цяла Европа и други части на света.
В случай, че и вие искате да видите златният купол на Храм паметника „Св. Алекандър Невски” или популярният Софийски университет то още сега може да се поинтересувате от опцията за наем на квартири в София и да изкарате една приятна седмица столицата посещавайки различни културни мероприятия, интересни места, забавления и прочие. Желаем ви приятен престой.
За да разгледате обяви за квартири в София, кликнете тук

0 коментара:

Публикуване на коментар