понеделник, 17 август 2015 г.

Алгарве – най-красивите плажове на края на Европа

„На самия край на Европа” или както са казвали през Средновековието „Finis terrae/ Краят на света” – така може да отговаряте, когато ви питат къде отивате на почивка, защото португалската област АЛГАРВЕ наистина е най-югозападната част на Португалия...
В Алгарве, всички дни са подходящи за плаж. Слънцето и топлината през цялата година подканват да откриете естествените съкровища на района и са перфектен сценарий за мечтана ваканция.
Романтични заливи, очарователни рибарски селца, където старите традиции са още живи и с нещо ви напомнят, че 500 години тук са били маврите, впечатляващо високо качество на услугите, това е най – южното крайбрежие на Португалия.
Ние предлагаме една прекрасна почивка за любителите на историята, на различната култура и традиции, на невероятната природа и гастрономия.
Ако искате да почувствате слънцето, „белите, златисти и недостъпни плажове” на най - търсените курорти на ПОРТУГАЛИЯ с чаша амарето в ръка, да видите най - красивите места на западното крайбрежие – Фаро, Тавира, Лагуш, Силвиш, Сагреш, и още столицата Лисабон и Евора - градове под егидата на ЮНЕСКО . . . , да посетите испанското бижу Севиля. Тогава почивайте с нас в най – южната част на Португалия – популярните курорти на област АЛГАРВЕ.

0 коментара:

Публикуване на коментар