четвъртък, 27 декември 2012 г.

За изминалата 2012 година...


Скъпи Приятели,
Настъпва края на 2012 година. Заедно с това предстои и резонната равносметка на всеки от нас. Какво сме постигнали? Какво сме пропуснали! Няма по-удовлетворяващо заключение от това - да си кажем: "Тази година беше ползотворна и успешна!". Това важи с пълна сила и за ТА "Астеа Тур".

Благодарение на дългогодишното ни сътрудничество с Вас - нашите клиенти и партньори, изпращаме още една добра година. Изправени пред постоянно променящите се предизвикателства, ние следвахме стремежа си да сме динамични и успешни.

Успяхме и ще успяваме да затвърждаваме позициите си на най-бързо развиващата се туристическа агенция, защитавайки и подържайки целите, мотото и всичко онова, заради което сте ни избрали.

Стремихме се и ще продължаваме да се стремим да предлагаме изгодни, атрактивни и интересни промоционални предложения, качество и добро обслужване.

Опитахме се и ще се опитваме да ви докажем, че сте направили правилния избор, като сте предпочели нас!

В тези празнични дни статистиката е излишна, но фактите от последната година отново показват че сме на правилният път. Стремежа ни за добро сътрудничество с нашите партньори, постоянната ни социална ангажираност в различни каузи и целта ни да предоставим най-доброто на нашите клиенти показва колко тежка и отговорна е нашата задача, но с желание и много труд - всичко се постига.

Дългогодишната ни работа и придобитият опит в сферата на туризма ни кара да очакваме една още по-добра година, в която ще успеем отново да докажем, че наш приоритет е постоянната грижа към клиента.

Весела Коледа и Щастлива Нова година! С искрени пожелания за здраве и щастливи мигове! Нека личните и професионални успехи Ви съпътстват през цялата 2013 година.

Екипът на Туристическа агенция "АСТЕА ТУР"

0 коментара:

Публикуване на коментар