неделя, 31 март 2013 г.

Google+

Ето и един отзив оставен за нас в Google+

Привет на целия екип на Астеа Тур! Казвам се Евгени Колев и от няколко години съм ваш редовен клиент. Искам сърдечно да ви благодаря за истински професионалното ви обслужване. Естеството на работата ми налага да пътувам често извън страната. Понякога за пътуванията ми има достатъчно време да бъдат планирани, но в други случаи времето е прекалено кратко. Изключително много съм доволен, че вашите служители винаги по всяко време успяват да предложат най-добрите цени и най-удобните варианти за полети и хотели. Благодаря за личното отношение и помощта, която винаги сте ми оказвали без значение дали съм имал нужда от вас в работно или извън работно време. Благодаря и за последната почивка, която организирахте за мен и моето семейство ... наистина надминахте нашите очаквания... със сигурност ще остане спомен за цял живот. Мисля, че идеята ви за онлайн чата е наистина прекрасна. Дава възможност на клиентите да получат мигновена информация и то абсолютно безплатно. Най-искрено ви пожелавам много успехи, а на всички които четат това гарантирам, че Астеа Тур са най-добрите!!! "

Благодарим ти Евгени! Знаейки колко mnogo си ангажиран, истински оценяваме и се гордеем, че си успял да отделиш от малкото свободно време, с което разполагаш, за да оставиш своя отзив за нас. Благодарим за милите думи и те уверяваме, че и за в бъдеще можеш да разчиташ на нас. 
Успех и на теб!


Скъпи приятели, тук е момента в който бихме искали да Ви поканим, станете наши приятели и във Google+ . Бъдете с нас в това пътешествие... на мечти, открития, приятелство! Най-новите ексклузивни оферти които предлагаме ще бъдат публикувани първо там :)

https://plus.google.com/118170325993373665669/about

0 коментара:

Публикуване на коментар