вторник, 12 февруари 2013 г.

Планината Маса в топ три на туристическите дестинации

Планината Маса намираща се в Южна Африка се класира в топ 3 на най-посещаваните туристически дестинации. Красивия и ексцентричен връх се намира в Кейп Таун и до него може да стигнете благодарение на специален лифт.
Името на планината идва от формата му наподобяваща маса. Освен нестандартния си външен вид тя е богата на природа и предлага на туристите запомнящи се гледки и красоти.
Височината на върха е хиляда и петдесет метра и ако решите да го посетите ще имате възможността да изпитате невероятното удоволствие от открилата се панорама.
Разбира се, посещението на Кейп Таун може да излзезе доста солено и ако не сте подготвили поне 2000$ за няколко дни, то по-добре вижте предложенията за апартаменти във Варна например.
Южна Африка е страна с висок стандарт и ако искате да се докоснете до изящната флора и фауна на планината Маса със сигурност ще се сбогувате с тлъста сума пари. Туризмът в това кътче от планетата е сериозно развит и вие ще изкарате незабравими минути в компанията на романтични пейзажи, редки растения и интересни животни.
В подножието на планината е разположен очарователният кей на име Виктори и Албърт, който е апетитна хапка за всички туристи най-вече поради близостта си с луксозния хотел „Cape Grace”. Нощувката там е едно уникално изживяване за всички влюбени двойки.
В обобщение
Както споменахме и по-горе ако нямате финансовата възможност да стигнете до Африка и всичката тази екзотика ви идва в повече пътувайте в България и вижте цените на наеми във Варна, Бургас, Приморско или други точки от красивата ни родина.
Кой знае един ден можете да имате късмет и да посетите планината с форма на маса намираща се в Кейп Таун – Южна Африка, а до тогава разгледайте оферти за имоти във Варна. Преди всичко искаме да ви пожелаем здраве и да реализирате всичките си мечти, колкото и смели да са те.
Източник: http://bpinvest.eu

0 коментара:

Публикуване на коментар